Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PALVELUT YRITYKSILLE 

TFW Imatra tarjoaa loistavat puitteet myös yritystapahtumien, TYKY -päivien tai muiden tapahtumien järjestämiseen.

TFW Imatran harjoitukset sopivat kaikille perusterveille ihmisille lähtötasosta riippumatta ja ne auttavat jokaista löytämään itsestään uusia ennestään tuntemattomia voimavaroja. Tunneiltamme tiimisi saa ennennäkemätöntä energiaa ja löytää itsestään uusia voimavaroja, jotka kantavat pitkälle myös arjen aherruksessa. Toteutus onnistuu hyvin TFW Imatran tiloissa tai erikseen sovittavassa paikassa.

Yrityksen tai ryhmän oma hyvinvointipäivä voidaan teemoittaa esimerkiksi teambuildingiin ja motivaatioon, työssä jaksamiseen, ravintoon ja palautumiseen, tai muun valitsemanne hyvinvoinnin teeman ympärille.  Valitse valmis paketti tai rakennetaan teille täysin omien toiveidenne mukainen tapahtuma.

Tarjoamme myös mahdollisuutta yrityksen tai muun ryhmän vakiotreenivuoroon, esimerkiksi viikoittain tai kuukausittain. Treenien sisällöt sovitetaan yksilöllisesti ryhmän tarpeisiin ja toiveisiin, sopii kaikille kuntotasoille! Teemme myös yritysten tarpeisiin räätälöityjä pidempiaikaisia valmennuspaketteja (esimerkiksi 3kk tai 6kk).

TFW Imatran tarjoamat palvelut ryhmille ja yrityksille:

  • Kesäpäivät, Pikkujoulu, vast.
  • Kaveri- ja polttariryhmät
  • TyHy-päivät
  • Luennot, koulutukset ja yksityistunnit TFW Imatran tiloissa tai erikseen sovittavassa paikassa
  • Yhteistyö, tuotemyynti, markkinointi ja näkyvyys TFW Imatran tiloissa sekä tuotteissa
  • Pidempi kestoiset työhyvinvointiohjelmat


Hinnat alkaen 150€ alv 0% Tarjouspyynnöt ja varaukset info@tfwimatra.fi