Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
3.2018 alkaen voimassa oleva lukujärjestys

TUNTIKUVAUKSET
 

RTW = Road To Warrior

Road To Warrior on peruskurssin tunti, jossa harjoitellaan isojen liikkeiden tekniikoita ja paljon muuta.

 

HURRIKAANI (KESTO 60 MIN)

Hurrikaani on harjoitteena lyhyt ja voimakas kuten hurrikaani myrsky ja se onkin TFW-metodin ylpeys. Tunneilla tehdään monipuolisesti toiminnallisia harjoitteita, joiden vaikutuksista sekä syke että upea fiilis antavat nostetta päivääsi. Hurrikaani kehitettiin aluksi kamppailu-urheilijoiden tarpeisiin, mutta pian huomattiin, että harjoitus soveltuu kaikille, jotka haluavat polttaa rasvaa, kasvattaa suorituskykyä ja henkistä voimaa. Tunnilla käytetään kehonpainoharjoitteiden lisäksi erilaisia salin välineitä. Harjoitus kehittää voimaa ja kestävyyttä sekä kasvattaa henkistä kanttiasi.

 

VOIMA 1 & 2 (KESTO 60 MIN)

Voimaharjoittelu on TFW-metodin kulmakivi. Voimaominaisuuksien oikeaoppinen kehittäminen luo perustan kaikelle harjoitukselle, mutta on myös jokapäiväisen jaksamisen perusta. Tunneilla käytetään monipuolisesti salin kaikkia välineitä: kahvakuulia, levytankoja ja vapaita painoja.

 

Voima 1 on ylävartalopainoitteinen ja Voima 2 on alavartalopainotteinen treeni. Voimaominaisuuksien kehittämiseksi voimatunneilla harjoitellaan perusliikkeitä kuten maastavetoa ja erilaisia kyykkyharjoitteita. Myös eri punnerrukset ja leuanvedot tulevat tutuiksi.

 

Voimaharjoittelutunnit sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta.

 

SPEED & STRENGTH (NOPEUS & VOIMA)

Hurrikaani ja voimatuntien yhdistelmä. Harjoittelussa käydään läpi nopeusvoima-voimakestävyys ja räjähdysvoiman harjoitteita.

 

WARRIOR KIDS

TFW Warrior Kids -tunneilla kehitetään kehonhallintaa, ketteryyttä, liikkuvuutta, voimaa sekä koordinaatiotaitoja. Nämä taidot antavat valmiuksia lähes mihin tahansa lajiin ja pienentävät loukkaantumisriskiä. TFW Kids treeni auttaakin tukemaan erittäin hyvin myös jotain toista harrastusta. Käytämme myös kamppailulajeista tuttuja harjoitteita, mutta emme kamppaile tai ota kontaktia. Treeneissä on myös hauskaa. 

TFW Imatran Warrior Kids - tunnin rakenne on:
- Monipuoliset lämmittelyt
- Koordinaatio- ja ketteryysharjoitteet
- Keskivartalo- ja kehonhallinta- ja voimaharjoitteet
- Vaihtuva temppurata / treeni jossa saadaan hiki virtaamaan
- Leikki tai kilpailu
- Jäähdyttely

WARRIOR KIDS toimii kertamaksuperiaatteella. Jäseniemme lapsille hinta on 6€ tai 10€ kaksi lasta. Muille hinta on 8€ tai 14€ kaksi lasta.

 

NYRKKEILY & THAINYRKKEILY

Nyrkkeily ja thainyrkkeilytreeneissä pääset treenaamaan lajeja kokeneiden valmentajien johdolla kovaa, mutta hyvässä hengessä. Mukaan voit tulla milloin vain ja ilman aiempaa kokemustakin. Jäsenillemme kamppailulajit maksavat 10€/kk ja muille 5€/kerta.

JÄRKEVÄ HARJOITTELU

TFW suosittelee harjoittelussa noudatettavan kaavaa 4D + 4E (4 Days + Forever). Kaava tarkoittaa maksimissaan kahta voimaharjoitusta ja kahta hurrikaanituntia viikossa sekä vähintään kahta lepopäivää viikossa.

Harjoittelun lisäksi riittävä lepo ja oikeaoppinen ravinto mahdollistavat parhaimman mahdollisen palautumisen ja harjoituksen vaikutuksen.

 

TFW ei ole urheilulaji, vaan elämäntapa ja filosofia, jonka avulla pääset eteenpäin elämässäsi ja saat lisäenergiaa arjen haasteisiin.